Kto má dnes meniny?

Dnes má meniny:
,
zajtra má meniny:
.


Novinka prva

Testovanie noviniek. 


Vykurovací infračervený panel OZS PII 350-066

Kód produktu: OZS PII 350-066



145.09 € s DPH

Vykurovací infračervený elektrický panel OZS znižuje spotrebu elektrickej energie o 20% pri zachovaní rovnakej tepelnej pohody voči ostatným druhom elektrického vykurovania. Nevíri prach, nepodporuje prúdenie vzduchu vo vykurovanej miestnosti, nižšie tepelné straty priestorov.  Jednoduchá a lacná regulácia vykurovania.

Typové označenie :                     OZS PII 350-066

Napájanie  :                              240 V/50Hz

Príkon / výkon :                         350W/350 W

Účinnosť :                                 100 %

Rozmery :                                595 x 595 x 18 mm (25 mm Al)

Krytie OZS II:                           IP54

Montáž-                                   uchytenie na strop, alebo stenu prostrednícvtom úchytov na zariadení

Teplote telesa na povrchu zariadenia:         80-100 °C

Koeficient emisivity :                             95 - 97 %

Inštalácia a pripojenie :                  Inštalovať a zapájať elektrické zariadenie môže len osoba na to opravnená a s osvedčením podľa Vyhlášky č. 508/09 Z.z. 

Princíp infračerveného vykurovania

Je zrejmé, že bez tepelného a svetelného žiarenia slnka by neeistoval život na zemi. Preto je prakticky každý živý organizmus maximálne prispôsobený na ich prijímanie a využívanie. Vplyv infračerveného žiarenia a jeho dôležitosť je veľmi ľahko zistiteľná a overená. Pri pobyte na slnku máme pocit tepla a naopak v tieni zas pocit zimy i keď je teplota vzduchu rovnaká. Infračrvené panely produkujú práve tú oblasť infračerveného žiarenia, ktorá vyvoláva príjemnú tepelnú pohodu a je úplne iného druhu, ako tzv. „škodlivé druhy žiarenia“

Efektívnosť vykurovania

Popri nízkej hmotnosti má teleso OZIRIS vysoký výkon, čo umožňuje v spojení s kvalitnou reguláciou a s maximálnym využitím telepných ziskov rýchle prispôsobenie sa požiadavkám na teplotu prostredia.Popri energetickej úspore a vysokej kvalite vykurovania sú nezanedbateľné i ekologické účinky na okolité prostredie. Nízky inštalovaný príkon (20 až 30 W/m3) vykurovaného priestoru umožňuje využiť existujúce rozvody elektrickej energie. Jednoduchosť inštalácie, investičné náklady porovnateľné s klasickým vykurovaním, nízke prevádzkové náklady, prakticky neobmedzená životnosť a vysoká technická úroveň systému robia z panelov OZIRIS vysokoefektívny a perspektívny výrobok na vykurovanie.

Maximálne využitie energie vykurovania je možné dosiahnuť:

  • maximálnym tepelným tokom sálaním
  • nezávislým vykurovaním jednotlivých miestností
  • rýchlou odozvou na zmeny teploty.Tieto hlavné vlastnosti telies OZIRIS v spojení s kvalitnou reguláciou umožňujú dosiahnuť úspory energie v hodnote 50 – 70% najmä v prechodnom období.

Otázka na predajcu


Loading
load

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK